Addtech Energy förvärvar Peter Andersson AB

Lars Weibull AB var säljarnas rådgivare när Peter Andersson AB (”Andersson System”) förvärvades av Addtech Energy. Den 9:e mars tecknades avtal om att förvärva samtliga aktier i Peter Andersson AB med tillträde den 2:a april.  

Andersson System levererar såväl handelsprodukter som egenutvecklade produkter inom eltillbehör för kontors- och köksmiljö till den svenska och norska marknaden. Produkterna säljs via återförsäljare inom handeln för kontorsmöbler, kontorsinredning, AV-utrustning, datatillbehör och köksinredning. Bolaget har nio anställda och har en årsomsättning på cirka 30 MSEK.

Addtech Energy är ett affärsområde inom Addtech-koncernen som marknadsför och säljer produkter för transmission och distribution av el samt produkter inom elsäkerhet, installation och förbindningsteknik. Andersson System är ett mycket bra komplement till den verksamhet som bedrivs i affärsenheten Energy Products inom området för energieffektiva elinstallationsprodukter till installations- och industrikunder.

© Copyright 2022 Lars Weibull AB

Språk: