Associate – Vill du vara en del av ett ambitiöst M&A-team?

Som associate hos oss kommer du vara en viktig del av vårt M&A-team och bland annat få förmånen att arbeta med värderingar, olika analyser, presentationer och ha en kontinuerlig dialog med både säljare och olika typer av köpare såsom PE-bolag och industrikonglomerat.

Det är en roll där man är med och är en högst bidragande faktor i företagets utveckling. Vi kommer formulera en långsiktig plan för dig med målsättning om tydlig personlig utveckling och avancemang inom bolaget.

Rollen innebär också ett stort ansvar vad gäller försäljning och förstärkning av bolagets brand samt kontinuerlig marknadsbearbetning såsom bland annat planering och deltagande/arrangerande av seminarium.

Du som söker är en social person som är teamspelare och har mycket driv och engagemang. Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Troligtvis har du 2-5 års arbetslivserfarenhet från exempelvis finans-, tjänste- eller industrisektorn.

Ansökan
Skicka oss en personlig ansökan med CV tillsammans brev om dig själv samt dina betyg från universitetet så snart som möjligt. Ansökan mailas antingen till Tobias Lundin på tobias.lundin@weibull.se eller Oskar Tasso på oskar.tasso@weibull.se. Ansökan på annat sätt kommer ej att processas.

Frågor om tjänsten besvaras av Tobias på 0761-260 304 eller Oskar på 0706-960 900.

 

© Copyright 2023 Lars Weibull AB

Språk: