Clear IT förvärvas av Zisson

Lars Weibull AB var säljarnas rådgivare när Clear IT förvärvades av det norska företaget Zisson. Med förvärvet vill man etablera sig på den svenska marknaden.

Clear IT är ett svenskt företag med huvudkontor i Stockholm. De arbetar med en enda sak, kontaktcenterlösningen Clear Interact. I övriga norden och på Irland har de förutom kunder även återförsäljare och samarbetspartners. Företaget grundades år 2000. De gör ingen skillnad på var i världen som man sitter eller om det är ett facebookinlägg, ett samtal eller en chatt man tar emot. Operatören är valfri att använda. Och oavsett om man väljer deras molntjänst eller hellre behåller sin egen kontaktcenterlösning, så kommer man ha de allra bästa förutsättningarna att erbjuda sina kunder kundservice långt över vad som kan förväntas.

Zisson är ett norskt företag med en ledande kompetensbyggnad som arbetar med att förenkla kundresan. Med kunder inom både den offentliga och privata sektorn utvecklar och driver de sin molnbaserade och Omnichannels kontaktcenterlösning. Zisson grundades i Oslo 2007 och har idag fokuserat på att utveckla och sälja sin kontaktcenterplattform för effektiv kunddialog. Deras första kontaktcenterlösning lanserades 2011. Företagets huvudägare är Verdane Capital, som har varit ägare sedan 2018. Zisson har över 330 företag på kundlistan och 36 anställda.

För mer information om transaktionen, kontakta gärna projektledare Ola Weibull 076-126 0307.

 

© Copyright 2022 Lars Weibull AB

Språk: