Flertalet lyckade Mötesplatser i höst!

Under hösten har Lars Weibull AB anordnat ett antal seminarium om företagsaffärer i form av Mötesplats Weibull. Idag hölls höstens sista Mötesplats på Moll Wendén Advokatbyrå i Malmö.

Mötesplats Weibull har befunnit sig i Stockholm, Göteborg och nu Malmö. I samtliga städer har vi haft nöjet att ha med oss Peter Gustafsson som nyligen avyttrade Kungsängen till P/E-bolaget  Litorina. Peter har medverkat och berättat om KungSängens historia, samt om sina personliga erfarenheter ifrån transaktionsprocessen. Peters berättelse var ett uppskattat inslag, då han öppnade upp för intressanta och engagerade diskussioner med åhörarna. Dessutom hade vi på Lars Weibull AB möjligheten att förmedla vår syn på transaktionsmarknaden och hur en företagsvärdering kan gå till.

Vi vill ge en stor eloge till Peter Gustafsson för hans engagemang. Därtill vill vi även tacka Martin Morén Jönsson från Moll Wendén Advokatbyrå samt Anders Malmström från Advokatbyrå DLA Piper för ett lyckat samarbete. Framförallt hoppas vi att alla medverkade var nöjda med eventet!

© Copyright 2022 Lars Weibull AB

Språk: