INIVI förvärvar ledande maskintillverkare – IMH Machinery

Den 1 april 2021 blev INIVI AB ny ägare till den nischade maskintillverkaren IMH Machinery AB med dotterbolag. Bolaget är baserat i Kopparberg men verkar på en global marknad och är en ledande tillverkare av högkvalitativ produktionsutrustning för tillverkning av lastpallar av varierande storlek.

Inivi är ett nyskapande industribolag med syftet att förvärva, utveckla och långsiktigt äga nischade produkt- och tjänstebolag med egna produkter och varumärken inom industri.

” -Vi är mycket stolta över att IMH Machinery har valt att bli en del av INIVI då vi är övertygade om att vi tillsammans har en spännande utvecklingsresa framför oss. IMH Machinery har under lång tid byggt upp precis den nischkunskap och stolthet som tilltalar oss och detta borgar för en fortsatt solid tillväxt som vi aktivt och engagerat ser fram emot att stötta”, säger Johan Dyberg på INIVI AB.

Lars Weibull AB var säljarnas rådgivare och om ni önskar mer information om transaktionen är ni välkomna att kontakta projektledare Ola Weibull, 076-126 03 07.

© Copyright 2022 Lars Weibull AB

Språk: