Clear IT AB förvärvas av det norska företaget Zisson AS

Lars Weibull AB var säljarnas rådgivare när Clear IT förvärvades av det norska företaget Zisson. Under de senaste åren har Zisson tagit en stark position på den norska marknaden och upplever kontinuerlig tillväxt. Denna utveckling är avsedd att ytterligare stärka Zisson. Detta genom att etablera sig i Sverige med förvärvet av Clear IT.

Om Clear IT

Clear IT är ett svenskt, IT-företag med huvudkontor i Stockholm. Tillsammans med sina kunder har de utvecklat en kontaktcenterlösning som är fullt anpassad för den nordiska marknaden.
En kontaktcenterlösning från Clear IT köar, prioriterar och fördelar ut all kundkommunikation. De gör ingen skillnad på var i världen som man sitter eller om det är ett facebookinlägg, ett samtal eller en chatt man tar emot. Operatören är valfri att använda. Och oavsett om man väljer deras molntjänst eller hellre behåller sin egen kontaktcenterlösning, så kommer man ha de allra bästa förutsättningarna att erbjuda sina kunder kundservice långt över vad som kan förväntas.

Om Zisson

Zisson är en ledande kompetensbyggnad som arbetar för att förenkla kundresan. Med kunder inom både den offentliga och privata sektorn utvecklar och driver de sin molnbaserade och Omnichannels kontaktcenterlösning. Zisson grundades i Oslo 2007 och har idag fokuserat på att utveckla och sälja sin kontaktcenterplattform för effektiv kunddialog. Deras första kontaktcenterlösning lanserades 2011. Företagets huvudägare är Verdane Capital, som har varit ägare sedan 2018. Zisson har över 330 företag på kundlistan och 36 anställda.

Ny CEO

Från den 21 augusti har Dag Erik Jørgensen anställts som ny CEO för Clear IT. Anders Ödman vill fokusera på försäljning och kunddialog som intervenerande CEO.

För mer information om transaktionen, kontakta gärna projektledare Ola Weibull 076-126 03 07.

 

© Copyright 2023 Lars Weibull AB

Språk: