Effectplan förvärvas av House of Control

Lars Weibull AB var säljarnas rådgivare när House of Control Group AS förvärvade Effectplan International AB.

Effectplan är ett innovativt  mjukvaruföretag som tillhandahåller ett modernt verktyg för budgetering och prognosarbete. För närvarande har företaget en ARR på ca 4 mkr från ca 50 nordiska avtalskunder. House of Control ser en betydande tillväxtpotential genom synergier från nyförsäljning, upselling och korsförsäljning till både nya och befintliga kunder.

House of Control är ett ledande nordiskt Saas-företag som marknadsför sig som CFO:ns bästa vän och de erbjuder verktyg och system för att sänka kostnader, minska risker och förbättra ekonomisk prestanda. Företagets produktvision är att tillhandahålla system för finansiell kontroll och underlätta optimering av affärsprocesser. Huvudprodukten är den egenutvecklade systmet Complete Control™ som är en lösning för operativ och ekonomisk kontraktshanting. Sedan 2015 är Viking Venture huvudägare i House of Control Group.

För mer information kan ni läsa den engelska pressreleasen via länken här alternativt är ni välkomna att kontakta projektledare Ola Weibull.

© Copyright 2023 Lars Weibull AB

Språk: