Torkelson Möbel förvärvas av Fäladen Holding

Lars Weibull AB var säljarnas rådgivare när Junex Holding sålde Torkelson Möbel AB till Tommy Bengtsson via Fäladen Holding AB. Köparen Tommy Bengtsson ägde även bolaget fram till 2008 och är nu alltså tillbaka vid rodret.

Torkelson Möbel AB grundades för mer än 50 år sedan av Ragnvald och Esther Torkelson med visionen att erbjuda svenska kunder heminredning till överkomliga priser. Företaget erbjuder idag riktiga trämöbler med hantverkskänsla och rötter i skandinavisk design. Företaget är en av de större möbelgrossisterna i Sverige och affärsidén är skapa ett utbud av kvalitativa möbler med hantverkskänsla till överkomliga priser. Torkelson erbjuder ett attraktivt och brett sortiment för heminredning i vardagsrum, sovrum matplats samt hall. Bolaget är känt för bland annat en mycket god kund- och leveransservice och etablerade underleverantörer.

Om ni önskar att höra mer om försäljningen får ni gärna kontakta projektledare Tobias Lundin direkt på 0761-260 304 eller tobias.lundin@weibull.se. Anders Steén, Moll Wendén Advokatbyrå har ingått i teamet för att hantera legala frågor.

© Copyright 2023 Lars Weibull AB

Språk: