2024-10-20

Analytiker till Malmökontoret

Weibull M&A Ny Profil

Nu söker Weibull M&A en ny kollega till vårt kontor i Malmö. Med över 350 genomförda företagstransaktioner är vi en av Sveriges mest anlitade M&A-rådgivare åt såväl entreprenörer och familjeägda företag som industrikoncerner och PE-bolag. Med kontor i Malmö, Stockholm och Göteborg samt medlemskap i M&A-nätverket Geneva Capital Group är vi aktiva på en internationell transaktionsmarknad.

Tjänsten

Som analytiker blir du en viktig del av vårt M&A-team och kommer att arbeta nära projektledarna med alla faser i transaktionsprocessen. I analytikerrollen arbetar du i högt tempo och får stor möjlighet till personlig utveckling då du är involverad i alla delar av våra projekt. Du får tidigt medverka i spännande möten med såväl entreprenörer som investerare. Du kommer bland annat att arbeta med företags- och marknadsanalyser, utformning av prospekt, due diligence-processer, förhandlingar och andra delar som hör till en strukturerad M&A-process. Som analytiker är du också en viktig del av företagets interna marknadsarbete och kommer att arbeta aktivt med olika typer av marknadsföring.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en dynamisk och mycket lärorik miljö. Tjänsten är en heltidsanställning på vårt kontor i Malmö med tillsättning enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som är en ambitiös, positiv och prestigelös lagspelare. Vi förväntar oss att du är initiativrik och vill bidra till en positiv utveckling av företaget. Du behöver ha en välutvecklad analytisk förmåga tillsammans med en god social kompetens. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska krävs både vad gäller tal och skrift. Om du är intresserad av M&A är det såklart ett plus.

Vi tror att du som söker har en akademisk examen som ekonom eller ingenjör. Några års arbetslivserfarenhet från exempelvis finans-, tjänste- eller industrisektorn är meriterande men ej nödvändigt. Vi välkomnar också nyutexaminerade kandidater med relevant arbetserfarenhet från deltid eller sommarjobb.

Ansökan

Skicka CV med personligt brev så snart som möjligt till tobias.lundin@weibull.se eller oskar.tasso@weibull.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss via ovan mail eller Tobias Lundin på 0761-260 304 samt Oskar Tasso på 0706-960 900. Urval och intervjuer sker löpande.

Senaste nyheterna

2021-01-20

Exicom Software AB förvärvas av 24SevenOffice

24SevenOffice Scandinavia AB har förvärvat samtliga aktier i Exicom Software AB och har genom förvärvet stärkt sin p…

2020-12-08

House of Control förvärvar Effectplan

Den 7e december signerade House of Control Group AS avtal om att förvärva Effectplan International AB.

2020-11-16

Ernströmgruppen ny ägare till Trans El Matic

Weibull M&A var säljarnas rådgivare när Trans El Matic i Jönköping AB (TEM) förvärvades av Ernströmgruppen.

2020-08-24

Hässleholmsbaserade Silver Weibull förvärvas av Tass AB

Weibull M&A var säljarnas rådgivare när Silver Weibull Sweden AB inklusive dotterbolag förvärvades av Tass AB. Silve…

2020-06-26

Malmöbaserade formsprutaren Tojos Plast förvärvas av Prototal

Den 26 juni förvärvade Prototal Industries AB 100% av aktierna i Tojos Plast Aktiebolag (Tojos). Weibull M&A var säl…