2023-03-22

Redeploy Group förvärvar Reinsight AB

Reinsight

Redeploy Group (Redeploy och Evolate) har tagit ytterligare ett viktigt steg i sin resa mot att bli den ledande gruppen av innovativa publika molnlösningar i Norden genom att förvärva Reinsight, ett svenskt företag specialiserat på dataanalys, business intelligence och AI.

Reinsight är ett konsultföretag som specialiserar sig på moderna molndataplattformar som används av kunder över hela Norden för att möjliggöra analytiska kapaciteter på företagsnivå för att få djupare insikter och fatta mer välgrundade beslut. De erbjuder konsulttjänster, managed services och SaaS-plattformar inom Data & AI och har en dokumenterad erfarenhet av att leverera stora och komplexa projekt för kunder som Electrolux, Coop, PostNord och Handelsbanken.

Redeploy och Evolate tillhandahåller end-to-end molntjänster för Microsoft Azure och Amazon Web Services med fokus på infrastruktur, plattform, applikationslager och drift. Gruppen utökar nu sitt utbud av offentliga molnlösningar genom att förvärva Reinsight, en marknadsledare inom molnbaserad dataanalys. Genom sin kombinerade expertis och innovativa tillvägagångssätt bildar de tre företagen en kraftfull grupp som kan förse sina kunder med allt de behöver under hela sin resa i molnet.

 

Senaste nyheterna

2024-03-25

Why IT Solutions AB förvärvas av Nethouse Sverige AB

Weibull M&A var rådgivare till Why IT Solutions AB när de förvärvades av CombinedX-bolaget Nethouse Sverige AB

2023-12-21

God jul och gott nytt år önskar Weibull M&A!

2023-12-20

Utvecklarbolaget förvärvas av SolidX

Weibull M&A var rådgivare till Utvecklarbolaget när de förvärvades av SolidX

2023-12-14

Lagercrantz Group förvärvad Material Handling Modules Europe AB

Weibull M&A var säljarens rådgivare när Lagercrantz Group Aktiebolag förvärvade Material Handling Modules Europe AB…

2023-10-12

Mötesplats Weibull hösten 2023

Stort tack till alla som deltog på Mötesplats Weibull 2023.